16 Şubat 2012 Perşembe

Gabardin - Denim Kumaş - Turlu Viskon - Viskon - İnterlok - Jarse Astar - KOT KUMAŞI,


Parça Kumaş Alan

Kumaş kalıntıları yapımları tesisleri yanı sıra bir proje tamamlandıktan sonra kalan kumaş artıkları kısımlarında kumaş çalışır arta kalan kumaş bölümleri vardır. Kalıntıları birkaç inç büyüklüğü arasında birkaç metre uzun bölümleri için tüm yol boyunca uzanabilir. Genellikle, bu kumaş parçaları ya atılıyor ya da indirimli olarak satılan ve yaratıcı projeler bir dizi için kullanılabilir vardır.
SİTEMİZE BEKLERİZ. BUYRUN.
El sanatları projeleri bir dizi için Kumaş dörtte kullanımı bir zaman onur gelenektir.Kumaş kalıntıları kapitone zanaat gerekli bir bileşenidir. Aslında, aktivite kökenleri kullanışlı bir şekilde bir çeşit kumaş hurda parçaları kullanmak için bir yol olarak ortaya çıktı. Eşleşmeyen kalıntılarkumaş çok çeşitli kullanarak, quilters artık kullanılabilir edildi giysiler kumaş atılır bölümleri kullanılarak, bir yorgan üst için tasarımlar geniş bir aralığı oluşturmak olacaktır.Tasarım tüm boyutları, şekilleri ve renkleri artığı için çağrıda yana sözde çılgın yorgan, kumaş kalıntıları ve eklektik kullanımının popüler bir örnektir.
SİTEMİZE BEKLERİZ. BUYRUN.
Kumaş kalıntıları zamanlar ağırlıklı olarak kullanılmış giyim toplanan iken, kumaş kalıntıları satmak çıkışları bir dizi bugün vardır. Kumaş depolar genellikle yeterli bir standart desen kullanmak için kumaşın sol olmadığı, özellikle bir önceki sezonun kalan olan kumaş bölümleri aşağı işaretlemek. Bunlar indirimli kumaş kalıntıları belirli renkleri kapitone tasarımı çeşit kullanmak, ya da dekorasyon proje bazı tür bir kumaş arka plan olarak kullanmak için arıyoruz crafters için idealdir.
Kumaş mağazaları ile birlikte, büyük bir sürü kumaş kalıntıları satan işletmeler de vardır. Genellikle, bu fabrika, bir emriniz sonra kalan aşımları, veya herhangi bir nedenle birinci kalite olarak satılan olamaz kumaş bölümlerinde üretilen büyük sürü sonunda keser kumaş parçalarıdır. Genellikle, bu çok kilo ile satılan ve tüm boyut, renk ve şekiller kalıntıları içerebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder