16 Şubat 2012 Perşembe

Denim Kumaş - Kot Parçası Alanlar - Parça Kumaş Alanlar


Yanmaz kumaş teknolojisi
SİTEMİZE BEKLERİZ. BUYRUN.

Gün geçtikçe hayatımıza yeni bir tasarım giriyor. Yaşamı son derece kolaylaştıran bu ürünler aynı zamanda birçok problemi de ortadan kaldırabiliyor. Bunlardan biri de yanmaz kumaş çeşitleridir. İleri teknoloji yardımı ile üretilen bu çeşitler hayatın birçok alanında kullanılabiliyor. Ateşe ve ısıya dayanıklı olan bu ürünler asla tutuşmuyor ve dolayısıyla yanmıyor. Özel bir teknoloji ve özel bir teknik ile geliştirilen bu malzemenin çok sayıda çeşidi de mevcut. Nerede ne amaç ile kullanacağınıza bağlı olarak bu çeşitler arasından rahatlıkla seçim yapabiliyorsunuz.
SİTEMİZE BEKLERİZ. BUYRUN.
Bunlardan biri cam elyafı olarak bilinen poliüretan ile kaplanmış olanlardır. Dış mekanlarda kolaylıkla kullanılabilen bu ürünler yumuşak olduğu için çeşitli formlara da girebiliyorlar. Bu nedenle taşınması, temizlenmesi ve dikilmesi son derece kolaydır. Bunun yanı sıra silikon kaplama olan kumaşçeşitleri de bir hayli yaygınlaşmış durumda. Balkonlarda ve çatılarda branda olarak dahi kullanılmaya başlanan bu ürünler de tıpkı diğer çeşitler gibi aleve dayanıklıdır.
Yangın ile mücadelede sıklıkla kullanılan bu ürünlerden çeşitli şemsiyeler, yangın battaniyeleri, çadırlar ve daha birçok eşyanın üretiminde kullanılıyor. Aralarında alüminyum kaplama olanları da mevcut. Tamamı karbon kaplama olanları da yine yanmaz kumaş çeşitleri arasında sayılabilir. Bu türlerin yanabilmesi için maruz kaldıkları sıcaklığın 3 bin dereceyi geçmesi gerekiyor. Yani evlerde veya ticari ünitelerde çıkan yangınlardan bu kumaşlar sağlam bir şekilde çıkabiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder